Sunday, February 22, 2015

Dagens rätt!

Söndag lunch i solen på verandan! Sjötunga! Jag vet, man pannerar inte sjötunga, men vi älskar ju pannering, särskilt med "panko", men den var slut, så jag tog i stället hemmagjort ströbröd. Det blev supergott! Favoritpotatisen, som är småpotatisar kokta tills de är genomkokta. Därefter trycker jag sönder dem lite i en handduk och häller en blandning av olja, vitlök, rosepeppar, rosmarin, timjan och salt över potatisarna. Går att göra i förväg och sedan när "gästerna" kommer, ställer jag in formen i ugnen i ca 20 minuter.

Sunday lunch in the sun on the veranda! I know, you don't breadcrumb sole, but we love breadcrumbs, especially panko. But the panko was finished so I took homemade breadcrumbs instead. It turned out very nice! The favourite potatoes  batata murro, which is small potatoes cooked and slightly smashed. Then I put a mix of oil,garlic, rose pepper, rosemary, thyme, and salt on the potatoes. Perfect to make in advance and when the "guests" come you put it in the oven for twenty minutes.

1 comment: